+1
Planned

Confirm Connection

Allan Kimmer Jensen 10 year бұрын updated by Paul Sinclair 10 year бұрын 1

Hello,


I am unsure that I have my editor set up correctly, it would be nice with a "Test Connection" that confirms that my settings are correct.

Answer

Answer
Planned

Hi Allan, 

That sounds like a good idea!


Also I checked your profile and you don't seem to be uploading any data.

Are you on ST2 or ST3? if you restart Sublime and look in the console (ctrl+`) do you see any errors?


Currently I am aware of a bug if you use ST3 and have an alpha version of package control installed you need to delete and reinstall the latest stable version of package control see here for more info http://codeivate.userecho.com/topic/235631-sublimes-setting-user-file-is-not-as-mentioned-in-the-docs/


Otherwise let me know and I will investigate.


Cheers,

- Paul




Answer
Planned

Hi Allan, 

That sounds like a good idea!


Also I checked your profile and you don't seem to be uploading any data.

Are you on ST2 or ST3? if you restart Sublime and look in the console (ctrl+`) do you see any errors?


Currently I am aware of a bug if you use ST3 and have an alpha version of package control installed you need to delete and reinstall the latest stable version of package control see here for more info http://codeivate.userecho.com/topic/235631-sublimes-setting-user-file-is-not-as-mentioned-in-the-docs/


Otherwise let me know and I will investigate.


Cheers,

- Paul




Yeah I had that bug, but I found it in your blog so it should be fixed now! Thanks.